Hoʻolauna o OPPAIR screw air compressor

ʻO ka OPPAIR screw air compressor kahi ʻano o ka ea compressor, aia ʻelua ʻano o ka hoʻokahi a me ka pālua pālua.ʻO ka mea i hana ʻia o ka māhoe māhoe ea compressor ʻoi aku ma mua o ʻumi makahiki ma mua o ka hoʻokahi-screw air compressor, a ʻoi aku ka kūpono o ka hoʻolālā ʻana o ka māhoe-screw air compressor.

ea compressor1

Ka māhoe-screw ea compressor lanakila i na shortcomings o ka hookahi-screw ea compressor ka unbalanced a me ka vulnerable bearings, a loaʻa nā pono o ke ola lōʻihi, haʻahaʻa walaʻau, a oi ikehu hoola.Ma hope o ka ulu ʻana o ka ʻenehana i ka makahiki 1980, ua hoʻonui ʻia ka laulā o ka noi.

Ua lilo ia i mea hiki ʻole ke hoʻololi i ka piston air compressors me ka nui o nā ʻāpana a me ka hilinaʻi maikaʻi ʻole me nā compressors air screw me ka hilinaʻi kiʻekiʻe.E like me ka helu: Kepani wili compressors helu wale no 27% i loko o 1976, a piʻi i ka 85% ma 1985. Ka makeke o ka wili ea compressors ma ke komohana kūkulu 'āina he 80% a mālama i ka piʻi 'ana.ʻO kawili ea compressorLoaʻa ka maikaʻi o ka hoʻolālā maʻalahi, ka liʻiliʻi liʻiliʻi, ʻaʻohe ʻāpana ʻāpana, ka hana hilinaʻi, ke ola lōʻihi a me ka mālama maʻalahi.

ea compressor2

ʻO ka pono o ka OPPAIR screw air compressor:

1. Hana kiʻekiʻe a me ka hana kiʻekiʻe

Hoʻohana ka ea compressor lako-screw air compressor i nā ʻāpana hoʻokūkū kiʻekiʻe, a haʻahaʻa ka wikiwiki o ka pōʻai waho rotor a loaʻa i ka ʻaila ʻaila maikaʻi loa, e loaʻa ana ka pono kiʻekiʻe a me ka hilinaʻi kiʻekiʻe.I ka makahiki 2012, ua hoʻolālā nā mea hana e hōʻoia i ka ʻōnaehana haʻahaʻa haʻahaʻa a me ka mahana o ka ea.Hōʻoia i ka hoʻoluʻu maikaʻi loa a me ke ola lawelawe ʻoi loa no nā mea āpau.

2. Manao Hookele

Lako Komi Ea -Hoʻopili i nā mea hoʻoheheʻe eae hoʻokele i nā mea hoʻoemi i ka wikiwiki kūpono no ka noi ma o kahi ʻōnaehana hoʻokele kūpono.ʻAʻole mālama pono i ka wā hana maʻamau.Loaʻa iā ia nā pōmaikaʻi o ka mālama ʻole, hilinaʻi kiʻekiʻe a me ka hana kiʻekiʻe.

3. ʻO ke kumukūʻai mālama haʻahaʻa

ʻO nā lako hoʻoheheʻe ea - ʻo ka hoʻolālā compressor kumu o nā mea hoʻoheheʻe ea e mālama i nā kumukūʻai mālama pono ʻole.Hoʻolālā ʻia nā ʻāpana āpau no ke ola lōʻihi, a ʻo ka kānana inlet nui nui, kānana aila a me ka mea hoʻokaʻawale maikaʻi e hōʻoia i ka maikaʻi o ka ea compressed.ʻO nā kānana aila a pau a me nā hui hoʻokaʻawale ma nā kumu hoʻohālike a hiki i ka 22kW (30hp) he centrifugally wehe a pani ʻia, e hōʻemi hou ana i ka manawa mālama.Hiki i ka "wikiwiki i ka wahi hoʻoponopono" ke hoʻopau i ka hana hoʻoponopono i loko o nā minuke, e hōʻemi nui ana i ka manawa hoʻomaha a me nā kumukūʻai hoʻoponopono.

4. Ka mana naʻauao i kūkulu ʻia

No ka ho'ēmiʻana i nā kumukūʻai hana, pono ka mana hana pololei.Hoʻolako ʻia nā mea hoʻoheheʻe screw āpau me kahi ʻōnaehana hoʻokele naʻauao me kahi papa kuhikuhi maʻalahi e hoʻohana.

ea compressor3

Ka manawa hoʻouna: Sep-30-2022